22 серпня 2015

Єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана нагороджено Почесною Грамотою ХОДА

22 серпня 2015 року в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого відбувся урочистий захід та концерт до Дня незалежності.

В заході взяли участь: єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, заступник ХОДА Михаїл Черняк, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, депутати Харківської облради, учасники АТО, представники духовенства та громадськості.

У ході урочистостей, присвячених 24-й річниці незалежності України, нагороджено – Почесною Грамотою ХОДА - Керуючого Харківською єпархією, Преосвященного Митрофана, єпископа Харківського і Богодухівського.

Для глядачів концерту виступили найкращі артисти та колективи Харківщини: Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні й танцю, народний ансамбль народного танцю «Закаблуки», народні аматорські колективи з районів, лауреати республіканських та міжнародних конкурсів. Також з Днем незалежності глядачів привітали колективи дружніх діаспор: ансамбль пісні і танцю «Аракс» при почесному консульстві Республіки Вірменія, артисти єврейського культурного центру Бейт Дан та інші.

 
 

Рекомендуємо відвідати