7 липня 2014

Архієрейське богослужіння у неділю 4-ту після П'ятидесятниці

06 липня Свята Православна Церква вшановує Вишгородської (Володимирської) ікони Божої Матері. Мч. Агрипини. Прав. Артемія Веркольського (1545). Свт. Германа, архієп. Казанського (1567). Мчч. Євстохія, Гая, Провія, Лолія, Урвана та інших (IV). Псково-Печерської, званої "Розлучення" (1524), та Заониківської (1588) ікони Божої Матері.

У суботу ввечері у Свято-Георгіївському чоловічому монастирі на "Козацьких Могилах" було відслужено  Всенічне Бдіння.

А в сам недільний день Божественну літургію, яку з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона очолив Преосвященнійший Митрофан єпископ Харківський і Богодухівський.

Його преосвященсту співслужили намісник монастиря ігумен Софроній (Бордюк), намісник Пересопницького монастиря ігумен Григорій (Нерета), прот Олег Савчук, ієромонах Онуфрій (Ляда) та диякон Віталій Стефаник.

На богослужінні співав дитячий хор Свято-Михайлівської парафії смт. Млинів, під керівництвом регента хору Шиманської Ірини Валентинівної.

Під час запричасного стиха з повчальною проповіддю до вірних звернувся намісник обителі ігумен Софроній.

По завершенні богослужіння було відслужино недільний молебень.

В кінці молебню владика Митрофан, подякував братії, присутнім за спільну молитву та привітав усіх з Воскресним днем, також у свою чергу отець Софроній подякува владиці за очолену ним молитву.

monastyr.in.ua

 
 

Рекомендуємо відвідати