20 липня 2014

Священики Харківської єпархії черговий раз надали допомогу військовослужбовцям

15–17 липня 2014 року, з благословення єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана, клірики Харківської єпархії свящ. Сергій Бусов та свящ. Геннадій Рохманійко в черговий раз відвідали військовослужбовців 93-го батальйону територіальної оборони.

Духовенство передало для підрозділів в зоні АТО продукти та обмундирування, побувало  на блок-постах батальйону, який охоплює фронт зони АТО на 150км західніше міста Донецька, а також надавало допомогу в евакуації поранених з поля бою до лікарень районних закладів МОЗ.

Під час відвідин священнослужителі посповідали та причастили більше 200 бійців та офіцерів, один з них прийняв Таїнство Хрещення.

У розмовах священиків з командним складом батальйону останні постійно наголошували на необхідністі докладання зусиль для введення Інституту капеланства на заміну «замполітів».

Насамкінець військовослужбовці висловили свою подяку за надану допомогу, склали свої поіменні списки та передали духовенству з проханням молитися за них на Божественних літургіях.

 
 

Рекомендуємо відвідати