6 вересня 2014

Посвята у студенти "подорож у майбутнє"!

29 серпня 2014 року кожен першокурсник Юридичного інституту запам’ятає на все своє життя, адже цієї сонячної днини, в затишній аудиторії зібрались вчорашні абітурієнти, для яких посвята у студенти стала першим святом в одному з найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

З вітальним словом до студентів та гостей звернулася директор Інституту Ірина Сопілко, яка привітала першокурсників у лавах студентської громади університету та побажала їм знайти своє призначення не лише у навчанні, але й у бурхливому студентському житті. Почесний гість заходу, Преосвященніший Митрофан, єпископ Харківський і Богодухівський відслужив молебень, окропив першокурсників святою водою та благословив їх, відправляючи у нелегку, але таку цікаву дорогу – дорогу знань, дорогу до опанування майбутньою професією.

Традиційно свято інавгурації першокурсників завершилося розподілом студентів на групи та представленням наставників академічних груп.

Сподіваємось, що першокурсники 2014 року гідно розпочнуть своє студентське життя та з честю будуть носити звання студента Юридичного інституту Національного авіаційного університету.

law.nau.edu.ua

 
 

Рекомендуємо відвідати