25 жовтня 2014

Єпископ Митрофан взяв участь у зустрічі лідера ВО "Батьківщна" Юлії Тимошенко з Предстоятелем Київського Патріархату

22 жовтня 2014 року лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко завітала до резиденції Святійшого Патріарха Філарета. Вона привітала Предстоятеля Київського Патріархату з 19-літтям Патріаршої інтронізації. У дар Архіпастирю Юлія Тимошенко піднесла букет білих троянд та ікону Юрія Переможця.

Юлія Тимошенко відзначила, що читає багато інтрев'ю Святійшого Патріарха у пресі та знаходить у них чимало важливих для себе думок. Лідер ВО "Батьківщина" подякувала Святійшому Владиці за послідовну принципову позицію, зокрема по відношенню до визнання російської окупації Криму та Донбасу, а також викриття справжньої суті очільників Російської Федерації.

Патріарх Філарет розповів гостям про рішення Священного Синоду, щодо відлучення від Причастя корупціонерів, а також про рішення щодо заклику до українців взяти активну участь у виборах та заборону балотуватися у народні депутати України священнослужителям.

Юлію Тимошенко супроводжував керівник служби голови партії – заступник Голови центрального штабу ВО «Батьківщина» Михайло Лівінський.

У зустрічі також взяли участь: Патріарший намісник, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній, митрополит Львівський і Сокальський Димитрій, митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський Антоній, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, єпископ Вишгородський Агапіт, керуючий справами Київської Патріархії, настоятель храму Різдва Христового на Поштовій площі столиці – протоієрей Миколай Салабай.

 
 

Рекомендуємо відвідати