21 грудня 2014

У Харкові відзначили День працівника міліції

18 грудня 2014 року в м. Харкові відбулись урочистості з нагоди Дня працівників міліції.

Урочиста церемонія розпочалися з покладання квітів до пам’ятника загиблим працівникам міліції. Збори співробітників міліції Харківщини відкрив начальник Головного управління МВС України у Харківській області, генерал-майор міліції Анатолій Дмитрієв.

В урочистих заходах взяли участь: заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, т.в.о. заступника голови обласної адміністрації Вячеслав Аббакумов, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, народні депутати України Дмитро Шенцев та Володимир Мисик, ректор Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Василь Тацій, керівники установ та організацій регіону, духівництво.

Також в ході урочистостей владика Митрофан привітав працівників міліції з професійним святом та відповідно до Указу Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, за заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви, нагородив – Дмітрієва Анотатолія Анатолійовича орденом святого Георгія Побідоносця.

 
 

Рекомендуємо відвідати