14 серпня 2015

У Харкові відбувся дитячий футбольний турнір «Миру та Єднання»

14 серпня 2015 року, з благословення єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана, у  Харкові на стадіоні футбольного клубу «Металіст»  було проведено першу в житті нашого фонду «Eleos-Харків»  благодійну акцію футбольний турнір «Миру та Єднання» для дітей переселенців зі Сходу, дітей українських військовослужбовців, які виконують свій воєнний та громадянський обов’язок у зоні АТО, дітей з багатодітних сімей, а також дітей недільної школи Свято-Пантелеймонівського храму.

У заході взяли участь більше ніж 60 дітей.

Переможцем змагань у підсумку стала команда з назвою «Дніпро», срібним призером - «Барселона», бронзовим - «Металіст». Проте головне зовсім не це. Основним завданням цього турніру було зібрати дітей на футбольному полі, подарувати їм яскраві враження та емоції, посмішки і, звичайно ж, дозволити відчути дух спортивних баталій.

Окрім кубка, грамот та подарунків, одинадцять же щасливчиків з числа учасників змагань отримали право в неділю на матчі «Металіст» - «Говерла» вивести професійних футболістів на поле, а всі інші безкоштовні квитки на цей матч.

Дякуємо всім, хто доклав зусиль, щоб цей мирний і радісний день відбувся!

Всеукраїнський благодійний фонд «Eleos-Харків» висловлює щирі слова вдячності ФК «Металіст», Асоціації багатодітних сімей «АММА», БФ «Ранок-Україна» за допомогу в проведенні футбольного турніру.

 
 

Рекомендуємо відвідати