20 лютого 2016

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відслужив заупокійну літургію з парастасом у пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

 

"Небесна Сотня" - символічна назва загиблих учасників акцій протесту на Майдані у грудні 2013-лютому 2014 років.

День Героїв Небесної Сотні - це свято мужності українського народу, це день свободи та рівноправ'я, день боротьби за краще майбутнє!м20 лютого 2016 року, у храмі святого великомученика і цілителя Пантелеймона м.Харкова, вул.Танкопія, 8а єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відслужив заупокійну літургію з парастасом у пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

Преосвященнійший Владика підніс заупокійні молитви до Бога за  Героїв Небесної Сотні та всіх військовослужбовців, хто загинув, захищаючи кордони України на сході нашої держави.

Після богослужіння у храмі Владика вирушив до пам'ятного знаку в пам'ять про загиблих за свободу і незалежність України, встановленого на площі Свободи м.Харкова. Там, разом із представниками місцевої влади заступником губернатора Черняком Михайлом Євгеновичем та начальником Управління СБУ Харківської області Пивоваром Олександром Вікторовичем відбулося покладання квітів.

Вічна пам"ять і Царство Небесне усім полеглим,  що життя своє віддали, захищаючи кожного українця!

 
 

Рекомендуємо відвідати