5 травня 2016

Богослужіння у День народження Преосвященнійшого владики Симеона, єпископа Дніпропетровського і Криворізького

05 травня 2016 року, у День свого народження, Преосвященнійший владика Симеон, єпископ Дніпропетровський і Криворізький, очолив Божественну Літургію свт. Іоана Золотоустого у семінарському храмі святих первоверховних апостолів Петра і Павла.

За богослужінням були піднесені особливі прохання і молитви про визволення від нашестя чужинців та за мир і спокій в Українській Державі.

У цей знаменний день для Дніпропетровської єпархії до Свято-Петро-Павлівського храму прибули: єпископ Луганський і Старобільський Афанасій та єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, багато духовенства (благочинних, священнослужителів, монахів), щоб вознести свої молитви до Господа за правлячого Архієрея і привітати Його зі святом.

Також слід зазначити, що з 6 по 7 травня 2016 року в Дніпропетровську пройшов XIII Міжнародний фестиваль вокально-інструментальної творчості «Пісня на Біс».

Цього ж дня, 5 травня відбулось відкриття довгоочікуваної події у приміщенні актової зали УГХТУ. У заході взяв участь єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

 
 

Рекомендуємо відвідати