11 червня 2016

Складання Військової присяги в частині 3017 м.Харкова

Ясним суботнім ранком 11 червня 2016 року,  урочисту церемонію з прийняття Військової присяги в військовій частині 3017 м.Харкова, з благословення єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана, відвідав священик єпархії протоієрей Григорій Стасюк.

На плацу вишикувався особовий склад військової частини. По-особливому почувалися молоді воїни: 23 новобранця чекали хвилюючих хвилин – складання Військової присяги.

У цей знаменний день хвилювалися не лише молоді воїни, але й батьки: їх сини ставали справжніми захисниками Батьківщини.

Отець Григорій звернувся до призовників зі словами: "Шановні військовослужбовці! Щиро вітаю вас зі знаменною подією - прийняттям Військової присяги на вірність українському народові. Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов'язок в ім'я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам продовжувати славні традиції батьків та дідів, охороняти мирну працю та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави та її Збройних Сил. Тож здоров'я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам Військової присяги! Закликаю на вас Боже благословення та бажаю благодаті Духа Святого".

 
 

Рекомендуємо відвідати