17 червня 2016

Вітальне слово єпископу Харківському і Богодухівському Митрофану

Ваше Преосвященство, Дорогий Владико!

Дозвольте висловити щирі слова привітання та добрі побажання з нагоди дня Вашого Тезоімеництва! Обравши для себе шлях служіння Церкві Христовій, Ви сумлінно виконуєте ті обітниці, які дали Богові, прийнявши чернечий постриг і священний сан.

Нехай цей радісний історичний знаменний день осяє своїм молитовним заступництвом Ваш небесний покровитель святитель Митрофан патріарх Константинопольський. Молитва - це найцінніший дар, який може бути переданий. Його не можна торкнути, побачити, але його дуже тонко можна відчути серцем. Тому нам, священству Харківської єпархії знову і знову хотілося б побажати молитовного заступництва Вашого небесного покровителя, по молитвах якого, нехай Господь посилає Вам свої милості і щедроти і подасть Вам безмірну радість для подолання всіх труднощів, що зустрічаються на превеликий жаль на Вашому Архіпастирському шляху.

Нехай Вседержитель зміцнить Ваші душевні і тілесні сили для подальшого ревного архієрейського служіння, а Пресвята Богородиця завжди покриває Вас Своїм Чесним Омофором!

Многая і благая Вам літа, дорогий наш Владико!

 
 

Рекомендуємо відвідати