28 червня 2016

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції

28 червня українці відзначають 20-річчя з дня ухвалення Конституції. У 1996 році Верховна Рада прийняла першу Конституцію незалежної української держави. Документ закріпив правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.

З цієї нагоди, сьогодні, керуючий Харківською єпархією єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан поклав квіти до пам'ятника Незалежності на площі Конституції в Харкові. На урочистій церемонії також були присутні керівництво ХОДА, обласної ради, силових структур, ветерани АТО та громадськість.

Дорогі брати і сестри!   

"Щиро вітаємо Вас з державним святом України - Днем Конституції. Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу. У цей урочистий день будемо щиро вірити у реальне втілення конституційних прав і свобод, зміцнення добробуту наших родин та правовий розвиток нашої держави. Бажаємо вам, здоров’я, щастя і віри у високе призначення та світле майбутнє України."

 

 

 
 

Рекомендуємо відвідати