17 липня 2016

Архієрейське богослужіння у Неділю 4-ту після П'ятидесятниці

17 липня 2016 року керуючий Харківською  єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан очолив божественну літургію в храмі святого великомученика і цілителя Пантелеймона м.Харкова, вул.Танкопія, 8а.

Кожної неділі на Святій Літургії читається уривок Євангелія і роздумуємо над якоюсь Божою правдою, темою духовного життя. У четверту неділю після Зіслання Святого Духа Церква переходить від загальних до окремих тем духовного життя, починаючи з питання віри – основи духовного життя. Завданням Євангельських читань кожної неділі є допомогти нам збудувати наш духовний дім – зв’язок з Богом. А що за будинок без фундаменту? Добрий будинок потребує міцного, надійного фундаменту. Саме таким надійним фундаментом нашого духовного дому є віра в Бога, віра в його любов, доброту і милосердя, справедливість.

По завершенні богослужіння владика Митрофан подякував присутнім за спільну молитву, привітав вірян з Воскресним днем та закликав на всіх Боже благословіння.

 
 

Рекомендуємо відвідати