25 серпня 2016

Привітання Архіпастирю з нагоди третьої річниці архієрейської хіротонії

                                                         Ваше Преосвященство! Дорогий наш Владико!

Від імені духовенства, чернецтва, віруючих нашої Харківської єпархії прийміть щирі, сердечні слова вітання з Днем Вашої Архієрейської хіротонії!

Бути архієреєм не просто. В Богом вибраний час,  25 серпня 2013 року, Господь призвав Вас до великого служіння Його Церкві та людям. Спочатку в статусі монаха, згодом – Архієрея. Керуючи єпархією, Ви багато сил віддаєте збереженню православних традицій, моральному та духовному вихованню підростаючого покоління. Багато сил віддаєте становленню церковного життя у всьому його розмаїтті, словом і, насамперед, особистим прикладом, переконливо засвідчуючи про живу і дієву віру Христову.

Дорогий владико! Ви ревно трудитеся на ниві архіпастирського служіння, прикладаючи всі тілесні і душевні сили, всю мудрість і досвід. Отримуючи Ваші добрі поради, благословення і настанови, ми відчуваємо батьківську турботу і любов архієрея до своєї пастви.

В цей день, ми молимося про те, щоб заступництвом Цариці Небесної, молитвами святителя Митрофана, Господь допоміг Вам у несенні важкого апостольського служіння, молимося про дарування Вашому Преосвященству милості Божої, кріпості Господньої у Вашому служінні, щоб воно було благодатним і радісним!

                                                             Ісполла еті деспота, дорогий Владико!

   Духовенство та вірні Харківської єпархії.                                               

 

                                          

 
 
 

Рекомендуємо відвідати