15 листопада 2016

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан взяв участь в урочистостях з нагоди Дня незалежності Польщі

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відвідав прийом, присвячений 98-й річниці незалежності Польщі, який пройшов 15 листопада 2016 року в готелі «Харків Палас».

У ньому взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, голова Харківської облради Сергій Чернов, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло, Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Януш Яблонський, директор Департаменту міжнародного співробітництва Віктор Рудь, представники науки, освіти, культури, бізнесу, дипломатичного корпусу, духовенство.

До почесних гостей та Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Польща в Україні Яна Пєкла зверталися представники влади та духовенства, бажаючи країні невпинного руху вперед, миру та розвитку.

Ян Пєкло у свою чергу висловив слова подяки присутнім - за те, що відгукнулися на запрошення та погодилися розділити радісну для усіх поляків подію.

«У Харкові я почуваюся просто як дома, і це дуже приємно. Для поляків і українців відкрите вікно можливостей. Нам потрібно використати цей шанс», - наголосив пан посол.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати