10 грудня 2016

Військову присягу на вірність народу України склали гвардійці НГУ м.Харкова

10 грудня 2016 року у військовій частині 3017 Нацгвардії пройшли урочистості з нагоди складання військовослужбовцями строкової служби Військової присяги.

Не порушуючи традицію, під акомпанемент оркестрів, знаменні групи, карбуючи крок, розпочали військове свято із винесення бойового прапору на середину строю.

Юнаки, які попередньо пройшли початкове навчання та отримали бойову зброю, один за одним голосно промовляючи священні для військового слова, клялися захищати українську державу,  непохитно  стояти  на сторожі її свободи і незалежності та ніколи не зрадити народу України. Скріплена особистим підписом Військова присяга відтепер вимагатиме від бійців завжди  бути  вірним  і відданим народу України, сумлінно і чесно виконувати  військовий  обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції  і  законів України, зберігати державну і військову таємницю.

Священик Харківської єпархії протоієрей Григорій Стасюк, командири, ветерани та гості  все прилюдно  висловлювали з трибуни слова впевненості у цілісності та повній готовності хлопців до виконання свого обов’язку,  гордості за їх вибір та, звісно, обіцяли  надавати всіляку підтримку. А гвардійці в свою чергу,  які  щойно склали військову присягу  запевнили усіх присутніх, що вони  докладуть максимум зусиль, щоб виправдати почесне звання Воїна-захисника Вітчизни.

 

 

 
 

Рекомендуємо відвідати