6 грудня 2016

Священик Харківської єпархії відвідав святкові заходи, присвячені Дню Збройних Сил України

6 грудня 1991 року Верховна Рада прийняла Закони «Про оборону України» та «Про Збройні Сили України», з того часу саме ця дата увійшла в історію сучасної Української держави як День Збройних Сил України.

Цього дня, із благословіння єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана, ієрей Ігор Маяк завітав у військовий  госпіталь міста Харкова, де відбулися святкові заходи. 

Священик звернувся до всіх присутніх з вітаннями та побажав доброго здоров’я, міцності духу, бадьорості, мужності й терпіння. Також привітав з сердечною вдячністю військових лікарів та санітарів, які приймають з поля бою поранених, які в польових госпіталях, у операційних військових клінічних центрів рятують життя воїнів, являючи приклади християнського милосердя і любові до ближнього.

"Дякуючи за кожен мирний день в Україні, Свята Православна Церква продовжує невтомно молитися за досягнення благословенного миру і збереження цілісності і суверенітету нашої Вітчизни. Многая усім вам літа, милості Божої і спасення!" - зазначив у своєму виступі отець Ігор.

 
 

Рекомендуємо відвідати