21 січня 2017

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відвідав виставку-реквієм "Війна без строку..."

21 січня 2017 року, у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого відбувся благодійний вечір, присвячений Героям – співробітникам СБУ, які загинули під час виконання бойових завдань за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

У заході взяли участь єпископ Харківський і Богодухівський МИТРОФАН, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, ректор Національної академії Служби безпеки України, полковник Сергій Кудінов, колеги загиблих, молодь Харківщини.

Курсанти Академії представили глядачам виставу, у якій від першої особи розповіли про життя і загибель  в зоні АТО сімнадцятьох співробітників СБУ. Зворушливі історії супроводжувались відеохронікою ще недавніх, але таких трагічних подій. 

Герої постали перед глядачами безстрашними і безкомпромісними у своєму прагненні захистити державу, як від зовнішніх, так і від внутрішніх ворогів. 

По завершенні вистави присутні мали змогу переглянути виставку картин Лесі та Олександри Шиденко, які олівцем та акрилом на полотні та папері зобразили співробітників СБУ такими, якими вони були за життя: різними за характером, але однаковими у своєму покликанні захищати Батьківщину.

 
 

Рекомендуємо відвідати