8 березня 2017

Прояв християнської любові та милосердя

Сьогодні, 8 березня 2017 року, з благословення єпископа Харківського та Богодухівського Митрофана, відділ благодійності та соціального служіння Харківської єпархії УПЦ КП, фонд "Eleos-Kharkiv" через волонтерську організацію під керівництвом депутата районної ради Артема Фисуна, надали ходунки жінкам, які в них мали потребу. Особлива подяка пастору Харківської Лютеранської Церкви Павлу Шварцу за прояв Християнської любові та підтримки!

Також в цей день, керівник Відділу благодійності та соціального служіння священик Ігор Маяк спільно з благодійним фондом "Eleos-Kharkiv" передали для діточок з багатодітних сімей подарунки від дітей з Польщі та дитячі Біблії. Адже для них важливий навіть найменший прояв уваги, розуміння та підтримки. Головне – такі сім’ї не мають лишатися наодинці зі своїми проблемами і усі, хто долучився до доброї справи милосердя, це розуміють.

– Ми не повинні стояти осторонь чужих проблем. Навпаки, маємо єднатися і допомагати тим, кому це необхідно, – наголосив отець Ігор.

 
 

Рекомендуємо відвідати