3 квітня 2017

Єпископ Митрофан очолив міжконфесійний молебень за перемогу над агресором та встановлення справедливого миру

У неділю, 2 квітня 2017 року, у Харкові біля пам'ятника Кобзареві, а також по всій Україні (в обласних центрах) та діаспорі, за ініціативою членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, відбулися молитовні заходи за мир в Україні та звільнення її від окупантів.

У заході взяли участь більш як дві сотні вірян, чимало військових. В руках вони тримали національні прапори та символіку спілки ветеранів АТО. Харків'яни молилися за перемогу над агресором та за українських бійців АТО.

Молитву очолив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, у співслужінні чисельного духовенство Харківської єпархії УПЦ Київського Патріархату та представників УАПЦ, РКЦ, УГКЦ та УЛЦ.

Також Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій закликала наступний день, 3 квітня, провести в особистому пості. Хто може, нехай постує протягом дня, не споживаючи їжі, або хоча б до середини дня.

Віримо, що Господь почує наші прохання та молитви і наблизить час, коли чужинці, що прийшли з війною на нашу землю, полишать її, українські землі Криму і Донбасу звільняться від окупації.

 
 

Рекомендуємо відвідати