25 квітня 2017

Преосвященний єпископ Митрофан привітав Олександра Марковича Бандурку з Днем народження

24 квітня 2017 року 80-літній ювілей відзначає Олександр Маркович Бандурка - натхненник, ідеолог та організатор становлення і розвитку Харківського національного університету внутрішніх справ, перший ректор навчального закладу.

Цього дня ,єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан привітав ювіляра зі святом:

Вельмишановний Олександре Марковичу!

Від імені Харківської єпархії і від мене особисто прийміть щиросердечні вітання з Днем Вашого народження!

В цей святковий день бажаю Вам мудрості, сили духу, натхнення у служінні українському народові! Бажаю, щоби Господь завжди оберігав Вас, благословляв Ваші добрі справи, милостиво вислуховував Ваші молитви, укріпляв у випробуваннях!

Міцного здоров’я, душевного миру, довголіття, сил і мужності у боротьбі за правду!

Закликаю на Вас Боже благословення!

Після вітального слова єпископ Митрофан з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета вручив орден «Орден Христа Спасителя» 

Олександр Маркович - академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, генерал-полковник міліції, почесний громадянин міста Харкова та інших населених пунктів, неодноразово обирався до Верховної Ради України  по одному й тому ж виборчому округу протягом чотирьох скликань (1990-2006 рр.), відзначений багатьма державними та відомчими нагородами. Він патріот держави і патріот навчального закладу, його поважає і ним захоплюється багатотисячний колектив викладачів, співробітників, ад’юнктів, курсантів, студентів. Тисячі висококваліфікованих юристів - відомих вчених, політиків, громадських діячів, які працюють в Україні та за її межами, з гордістю називають себе його учнями.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати