5 липня 2017

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан привітав працівників слідчих підрозділів з професійним святом

З нагоди Дня працівників органу досудового розслідування керівники правових органів регіону та Харківської облдержадміністрації привітали слідчих з професійним святом та нагородили їх державними і відомчими відзнаками.

З вступним словом до присутніх звернувся начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко.

– Ми маємо постійно пам’ятати, що ефективність роботи органів досудового розслідування залежить від чистоти наших рядів та високої моральної зрілості особового складу. Хочу ще раз зауважити, що слідчий є особливим фахівцем, який поєднує в собі індивідуальні здібності, такі як здатність до системного аналізу, вміння організувати складну роботу щодо розкриття та розслідування злочинів, - зазначив Володимир Тимошко.

Працівників слідства особисто привітав з професійним святом начальник ГУНП в Харківській області генерал поліції третього рангу Анатолій Дмитрієв. - Професія слідчого не тільки цікава, а й дуже відповідальна, - зазначив він. - Від вашої роботи залежить кінцевий результат будь-якої кримінальної справи. Але найголовніше - від вашого професіоналізму залежать долі людей.

Поздоровити керівництво та особовий склад зі святом завітав єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. 
 
Владика звернувся до присутніх зі словами: "Щиро вітаю Вас з професійним святом! Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і злагоди. Нових професійних досягнень і добробуту Вашим родинам! Невичерпної енергії, сил і наснаги в такій важливій сфері діяльності, як Ваша".
 
З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, єпископ Митрофан відзначив кращих службовців високими церковними нагородами: орденами Української Православної Церкви Київського Патріархату.
 
 

Рекомендуємо відвідати