24 серпня 2017

Привітання Архіпастирю з нагоди четвертої річниці архієрейської хіротонії

                        Ваше Преосвященство, мудрий наш керманичу і дорогий Владико!

 25 серпня 2013 року, Господь призвав Вас до великого служіння Його Церкві та людям. Ми бачимо плоди Вашої невтомної та наполегливої праці на ниві Христовій.

Безперечно, що, за словом Апостола Павла, в Церкві все вирішує Бог, її Єдиний Засновник і Глава, але Господь кличе на ниву свою співпрацівників, щоб насаджувати, поливати, дбати за примноження урожаю.

Ви, Ваше Преосвященство, є таким ревним працівником і Харківська Єпархія – плід не лише Божої благодаті, але і Вашої праці.

  Своїм авторитетом і прихильністю Ви зуміли залучити до співпраці представників влади, підприємців та небайдужих людей, які готові Вас підтримати у всіх починаннях, бачачи, що Ви, Ваше Преосвященство, дбаєте не про себе, а про Церкву Христову та український народ.

  Глибока віра, працьовитість і жертовність – це ті головні риси, якими Господь наділив Вас і які є головною рушійною силою у Вашому житті.

Як добрий пастир Ви впевнено провадите довірене Вам стадо до брами Небесного Царства, дорогою любові, віри, милосердя, єдності, миру та святості. 
  Від щирих сердець прийміть найщиріші вітання у день Вашої П'ятидесятниці. Вже багато років Ви являєте себе "образом для вірних в слові, житті, в любові, в дусі, в вірі та чистоті". Всещедрий Господь нехай дарує Вам мудрість, терпіння, духовну стійкість, мужність, та покриває Вас на шляху архіпастирського служіння.
 
Нехай Всемилостивий Господь благословить всі Ваші труди та починання та пошле Вам Свої невичерпні милості і щедроти.
 
                                                   Многії і благії літа Вам, дорогий Владико!
  Духовенство та вірні Харківської єпархії.  
 
 
 

Рекомендуємо відвідати