2 вересня 2017

Священик Харківської єпархії відвідав заходи, присвячені Дню знань,в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг

1 вересня 2017 р., в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбулось перше свято навчального року – День знань – важлива подія у житті учнів, батьків та педагогів училища.

Цього дня, із благословіння єпископа Харківського і Богодухівського Митрофана, ієрей Юрій Боратинець відвідав даний навчальний заклад.

Захід почався з державного гімну та виступів учасників художньої самодіяльності училища, а завершився передаванням символічного «ключа знань» першокурсникам від учнів старших курсів. Разом з ключем вони отримали добрі побажання і поради перед початком нелегкої, але дуже цікавої справи оволодіння професією.
 
Привітати педагогів та подякувати їм за науку прийшли і випускники училища минулих років.

На завершення до молодого покоління та їхніх батьків, викладчів та інших численних гостей звернувся отець Юрій, він наголосив на тому, що здобуваючи знання, не потрібно забувати зберігати в серці любов до Бога, ближнього, держави та побажав Божої допомоги у всіх добрих справах. 

 
 

Рекомендуємо відвідати