14 жовтня 2017

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відвідав урочистий концерт в Дергачівському районному Будинку культури присвячений Дню захисника України

13 жовтня 2017 року у Дергачівському районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відвідав урочистий захід, де привітав усіх присутніх зі святом словами: "Щиро вітаю Вас із Днем захисника Вітчизни і святом Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем!
 
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!»
 
Тож вітаю всіх із цим радісним святом і бажаю міцного здоров'я, щастя, здоров’я, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!"
 
 

Рекомендуємо відвідати