18 листопада 2017

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан взяв участь у засіданні Регіональної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя

17 листопада на базі Харківського національного медичного університету відбулося перше засідання Регіональної ради Харківської області Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».
 
До складу Ради Харківського регіону увійшли:єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, представники регіональної медичної спільноти, громадських організацій, органів влади, культури та молоді загальною кількістю 11 осіб. Засідання відкрив ректор університету Володимир Лісовий як координатор ініціативної групи з формування Регіональної ради Харківської області та зазначив важливість і нагальність створення вищої громадської медичної нагороди нашої країни.
 
Під час засідання було обрано голову Регіональної ради, заступника та секретаря, а також намічено план подальшої діяльності новоствореного громадського органу.
 
Довідка
Згідно з положенням про Відзнаку Регіональна рада – орган, який в областях, АР Крим, м. Києві та м. Севастополі здійснює відбір кандидатів, аналізує їхню діяльність, подає на розгляд Національної експертної комісії на присудження Відзнаки по одному кандидату в кожній номінації.
 
Відзнака за професіоналізм та милосердя є громадською та має професійно-фахову спрямованість, вона популяризує фах медика, культивує гуманність та милосердя в суспільстві, а також сприяє позитивному сприйняттю України за межами нашої держави.
 
 
 

Рекомендуємо відвідати