5 грудня 2017

Архієрейське богослужіння у день свята Введення в храм Пресвятої Богородиці

4 грудня 2017 року, у день свята Введення Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії до храму, відзначила своє храмове свято парафія м. Мерефи.
 
З цієї нагоди, у місцевому храмі було звершено Божественну літургію, яку на запрошення настоятеля храму архимандрита Палладія (Більчука) очолив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. 
 
Його Преосвященству співлужили: настоятель храму архим. Палладій (Більчук) та духовенство храму і єпархії. 
 
На кінець святкового богослужіння владика Митрофан привітав усіх присутніх зі святом та разом з кліром та прихожанами звернувся до Пресвятої Діви Марії молитовним зверненням, щоб Вона звільнила нашу державу Україну від ворога та навчила нас любити один одного.
 
У свою чергу архим. Палладій подякував архіпастирю за візит та очолену ним молитву й побажав владиці щоб Всемилостивий Господь дарував Свою всесильну допомогу на нелегкому і відповідальному шляху Архіпастирського служіння.
 
Завершилось святкове  богослужіння уставним многоліттям та врученням благословенних архієрейських грамот.
Також з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, владика Митрофан нагородив військовослужбовців АТО медаллю "За жертовність і любов до України". 
 
 

Рекомендуємо відвідати