5 грудня 2017

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан привітав Волонтерів та вручив Благословенні Грамоти

05 грудня Україна  відзначає Міжнародний день волонтера. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Волонтер це спосіб життя. Це свято стосується тих, хто забули про свій вільний час. Хто добровільно погодився приділяти менше уваги своїм родинам. Хто приніс свій бізнес у жертву потребам безпеки нашої країни. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, саме Волонтерська активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Цього дня у будинку культури заводу ФЕД пройшли урочистості присвячені дню волонтера за участю єпископа Митрофана.Владика привітав Волонтерів та вручив Благословенні Грамоти.

«Дорогі наші волонтери. Ця нагорода - тільки виданий знак церкви, а основна нагорода буде на небесах від Господа нашого Ісуса Христа. Наша церква Київського патріархату не тільки молиться, але й допомагає фінансово тим, хто на сході України захищає рубежі нашої Батьківщини», - зазначив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

 
 

Рекомендуємо відвідати