14 березня 2018

Привітаня Харківської Єпархії з нагоди святкування дня добровольця

14 березня в Україні відзначають День добровольця.

Бо хто за що,

А ми за незалежність –
Отож нам так і важко через те (Ліна Костенко)

Це державне свято було започатковано з метою посилення уваги та турботи суспільства до учасників добровольчих формувань, нагадати українцям про те, що, об’єднаний спільною справою народ, не можна ані подолати, ані сплюндрувати, ані знищити. Події Революції гідності згуртували і загартували наш народ. І коли на нашу територію прийшов ворог, тисячі добровольців стали на захист України, тисячі волонтерів продемонстрували нечувану силу єдності та підтримки, тим самим доводячи усьому світові, що український народ в змозі самостійно вирішувати свою долю.

Українські добровольці - це справжні лицарі сили, духу, добра та відданості, люди доброї волі, які витрачають свій вільний час, талант, енергію, чисті помисли на благо суспільства. При цьому не чекаючи винагороди за свої справи.

 Від Харківської єпархії УПЦ КП на чолі з керуючим -єпископом Харківським і Богодухівським Митрофаном прийміть найщиріші вітання  усім нашим добровольцям, волонтерам, військовим за безкорисливу, свідому, добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі. Бажаємо вам Божого благословення, доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччя та миру.

 
 

Рекомендуємо відвідати