26 березня 2018

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан прийняв участь у засіданні Регіональної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

26 березня на базі Харківського національного медичного університету відбулося чергове засідання Регіональної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

Засідання свого роду вирішальне - представники Ради обрали переможців від Харківського регіону, що напередодні були затверджені в трудових колективах.

На початку засідання голова Харківської Регіональної ради Альона Благовещенська зазначила: «Сьогодні нам необхідно обрати кандидатури від нашого регіону. З боку Регіональної ради велася досить активна кампанія щодо відбору найкращих представників серед трудових колективів медичних закладів, ВНЗ, волонтерських та громадських організацій тощо, також до висвітлення даної події були залучені місцеві засоби масової інформації. Регіональна рада висловлює всім, хто долучився до участі у заході, щиру вдячність і має надію на активне співробітництво в майбутньому».

Напередодні всі члени Регіональної ради отримали презентацію з описом здобутків номінантів, тому на засідання всі прийшли з чіткою думкою щодо кандидатур переможців від регіону.

Голосування відбувалось відкритим шляхом у вигляді конструктивного обговорення. Варто зазначити, що всі рішення приймались одностайно.

За деякий час Регіональна рада оприлюднить результати та познайомить медичну спільноту з п'ятьома переможцями регіону у різних номінаціях на отримання Відзнаки "Орден Святого Пантелеймона" та трьома молодими переможцями регіону у різних номінаціях на отримання Відзнаки "Медаль Святого Пантелеймона"

Усі претенденти, що були висунуті на Відзнаку, отримають винагороду на регіональному рівні!

 

 
 

Рекомендуємо відвідати