20 травня 2018

Єпископ Хапрківський і Богодухівський МИТРОФАН привітав богодухівчан із 95-річчям району

19 травня 2018 року Преосвященний Митрофан, єпископ Харківський і Богодухівський зустрівся із мешканцями Богодухівського району.

 Владика Митрофан привітав жителів з 95-річним ювілеєм району: 

                                        Шановні жителі Богодухівського району! 

  Щиро вітаю вас з 95-річним ювілеєм нашого району. Наша земля багата славними традиціями, незабутніми трудовими і ратними звершеннями кожного з поколінь, що творили славну історію Богодухівщини.  Прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього нашого краю сьогодні об’єднує жителів району – працівників сільського господарства, працівників соціальної сфери, підприємців, промисловців та усіх тих, хто спрямовує власний потенціал та досвід, сили та знання на благо розвитку нашого району.

На превеликий жаль, багато життєвих труднощів, негараздів та горя довелось пережити нашим громадянам,особливо за останні  роки під час проведення військових дій, але ми сильні та мужні, ми справжні патріоти рідної України та своєї Богодухівщини. Ми - всі разом, своєю спільною натхненною працею обов`язково здолаємо  і переживемо всі труднощі і відстоїмо мир на нашій землі. Головне для нас – зберегти історичні надбання минулого та продовжувати гідний розвиток у всіх напрямках нашого району.

   Вітаючи вас зі святом, хочу побажати, щоб у подальшому на нашій землі були мир та злагода, панували закони справедливості та добра, а життя кожного мешканця району було гідним та самодостатнім.

   Добра, благополуччя, здоров’я, щастя всім жителям району! 

 Нехай обходять стороною вас негаразди і прикрощі, а кожен прожитий день приносить лише радість і задоволення

Нехай кожного з вас завжди береже Господь!

 
 

Рекомендуємо відвідати