30 травня 2018

Архієрейське богослужіння в День Святого Духа

Наступного дня після свята П'ятидесятниці православний світ вшановує Третю Іпостась Пресвятої Трійці – Святого Духа. У понеділок, 28/05/2018 року, прихожани храму, освяченого на честь Святого Духа на території ПП "БАЛЕКС" та "ЗОЛОТА МИЛЯ" у Харкові з великою радістю , урочисто і тепло, зустріли престольне свято.

Святкове богослужіння очолив керуючий Харківською єпархією єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. Його преосвященству співслужили: настоятель храму ієрей Юрій Боратинець та духовенство єпархії.

За богослужінням молилися керівники та працівники підприємств.

По завершенні, владика Митрофан привітав усіх присутніх зі святом, а також подякував за спільну молитву і побажав, щоби благодать Святого Духа зійшла в цей величний день на людей, очищаючи від усякої скверни, і наповнила серця Божими чеснотами та прагненням до духовного життя: «Нехай слова Божої правди заохочують нас до життя в Святому Дусі, який всюди присутній та усе наповнює. У ці святкові дні ми молимося і просимо у Бога здоров’я, радості та добра для всіх нас, для наших дітей, для всього народу і рідної України. Нехай будуть мир, спокій, злагода і благополуччя у кожній родині! ".

 

 
 

Рекомендуємо відвідати