22 серпня 2018

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан нагороджений Почесною грамотою Поважної ради.

 

21 серпня 2018р відбулось Урочисте розширене засідання Регіональної Ради Харківської області Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», яка здійснювала конкурсний відбір у 2017-2018 рр.
На заході були присутні члени Регіональної ради Харківського регіону та почесні гості: 
  Головні лікарі закладів охорони здоров’я, представники медичної громади, культурної, громадської спільноти, політикуму, міжнародного співтовариства, духовенства.

Голова Регіональної ради Благовещенська Альона Вікторівна привітала присутніх та ознайомила запрошених з цілями, задачами та умовами Проекту, а також розповіла про роботу, яку здійснювала Регіональнна Рада та результати конкурсу. 
Дипломами Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» були нагороджені всі переможці конкурсу регіонального рівня.

До слова був запрошений член Регіональної ради, архієрей Української Православної Церкви Київського Патріархату, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, який нагородив активних учасників та переможців Проекту Відзнаками Харківської єпархії (Благословенними Грамотами).

За самовіддане служіння українському народові, внесок у розбудову єдиної та гуманної Держави, зміцнення духовного та фізичного здоров’я українців Почесними грамотами Поважної ради Відзнаки були нагороджені члени Регіональної ради Харківської області та представники медичної спільноти, які зробили значний особистий внесок у процес пошуку та відбору кандидатів, оформлення бази документів та активно сприяли розповсюдженню інформації щодо проведення конкурсного відбору. 
Ми впевнені, що участь у Національному проекті з визначення найкращих представників галузі охорони здоров’я має надзвичайно велике значення для суспільного життя області, адже це підвищить престиж професії медичного працівника, а громадськість дізнається про професійний та життєвий шлях талановитих і високопрофесійних медичних працівників нашого регіону.
Дякуємо всім за участь в конкурсі та урочистій церемонії! 
Бажаємо миру, міцного здоров’я, професійних досягнень, злагоди та любові!

 

 

 
 

Рекомендуємо відвідати