18 грудня 2018

Преосвящений Митрофан єпископ Харківський і Богодухівський Православної Церкви України освятив «Священне джерело життя»

17 грудня 2018 року, у Малоданилівській об'єднаній громаді в межах конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє" за сприяння Харківської обласної ради, Дергачівської районної адміністрації, Малоданилівської селищної ради та органу самоорганізації населення "Водобудний" на місці занедбаної криниці з'явилося священне джерело з купіллю.
В урочистих заходах взяли участь єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан, голова районної державної адміністрації Костянтин Жидков, голова районної ради Геннадій Лазарєв, Малоданилівський селищний голова Олександр Гололобов, депутат селищної ради Красников Євген та депутати селищної, районної рад, громадськість.

Символічним є той факт, що на фоні створення Єдиної Православної церкви України зазначене джерело освячено єпископом Харківським і Богодухівським Митрофаном, учасником Православного Об'єднавчого собору, який привітав громаду з цією історичною подією.

Відтепер мешканці та гості Малоданилівської об'єднаної громади матимуть можливість почастувати джерельної цилющої води .

 

 
 

Рекомендуємо відвідати