20 березня 2019

Чергове засідання Регіональної ради в Харківському національному медичному університеті

20 березня 2019 року в Харківському національному медичному університеті відбулося чергове засідання Регіональної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» Харківської області щодо конкурсного відбору 2018–2019.

Голова Регіональної ради Відзнаки Харківської області Альона Благовещенська підбила проміжні підсумки кампанії відбору кандидатів на отримання відзнак «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона» серед медиків регіону.

Ректор медичного вишу Володимир Лісовий підкреслив важливість нагородження переможців конкурсу на регіональному рівні та висловив пропозицію щодо запровадження додаткової нагороди – пам'ятної Відзнаки з зображенням Святого Пантелеймона – у Харківському регіоні.

Під час засідання Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан ПЦУ вручив Альоні Благовещенській Благословенну грамоту Православної церкви України.

Наразі, збір документів кандидатів на отримання Відзнак триває до 31 березня 2019 року, після чого Регіональна Рада буде визначати переможців.

Нагадуємо, що Відзнаки за професіоналізм та милосердя є формою громадського визнання та мають чітку професійно-фахову спрямованість, їх присудження відбувається в рамках суспільного проекту «Честь медичної професії».

 

 
 

Рекомендуємо відвідати