30 березня 2019

Єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан відвідав Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

29 березня 2019 року до  Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба завітав єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. Його візит приніс неабиякий важливий духовний внесок для особового складу, а особливо  представлення копії Томосу Вселенського патріархату про визнання канонічної автокефальної помісної Православної церкви України на грецькій та українській мовах.

У своєму звернені до особового складу університету Владика Митрофан, наголосив, що Томос для України є визначна подія, завдяки якій з’явилася єдина церква, яка буде молитися за кожного нашого воїна. Коли копію Томосу було передано на Харківщину, в першу чергу дуже хотілося довести його до військових закладів та військових структур, тобто до тих людей які захищають Україну і обороняють український народ - відзначив його преосвященство.

Владика Митрофан побажав усьому особовому складу університету  Божого Благословення і подарував копію Томосу який перекладений на українську мову.

 
 

Рекомендуємо відвідати