17 червня 2019

Привітання Архіпастирю в день тезоіменитства

Зі щирою любов’ю, яку заповідав нам Спаситель і глибокою повагою до свого архіпастиря, поспішаємо принести свої сердечні вітання до Вас, дорогий Владико Митрофане, в День Вашого народження і тезоіменитства!
 
Традиція вшановувати і свято оберігати день пам’яті наших небесних покровителів, заповідана нам мудрістю древніх святих отців наших, є для нас не тільки приводом схилитися перед колись виявленим ними подвигом віри і мужності і віддати хвалу Небесному Отцеві але і нагадуванням єдності земного світу і світу Небесного, що розділені лише тимчасово. Вступаючи в молитовне спілкування з тими, хто колись закінчив земне життя і нині є нашими небесними покровителями, ми стаємо здатними подолати всі терни і недосконалості цього світу, підносячи славослів’я Промислителю нашого буття.
 
Тому сьогодні, схиляючись перед престолом Вседержителя і молитовно шануючи пам’ять Вашого небесного покровителя – святителя Митрофана, патріарха Константинопольського, ми б хотіли щиро побажати Вам мати невпинне синівське спілкування з Джерелом Світла і Любові в цьому світі і Подателем благих! І нехай допоможуть гарячі молитви і непоборне заступлення шанованого Вами святителя Митрофана і да подасть Господь Вам сили для подальших трудів на славу Православної Церкви України.
 
Εις πολλά έτη Δέσποτα!
 
 

Рекомендуємо відвідати