10 грудня 2019

Архієрейське богослужіння у день пам'яті святого благовірного князя Олександра Невського

06 грудня 2019 року своє храмове свято відзначила парафія св. блгв. кн. Олександра Невського, с. Чайківка,Дергачівського району.
З цієї нагоди у місцевому храмі було звершено Божественну літургію, яку на запрошення настоятеля храму протоієрея Юрія Боратинця очолив єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.
Преосвященному владиці співслужили: настоятель храму та благочинний м.Харкова. протоієрей Юрій Боратинець, настоятель храму архістратига Божого Михаїла с.Руські Тишки (Удачино)та благочинний Харківського району протоієрей Андрій Лесик,диякон Володимир Пожидаєв та духовенство єпархії.
Після заамвонної молитви Архіпастир звернувся до пастви зі словом повчання та від імені Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого Епіфанія митрополита Киівського і всієї України владика Митрофан нагородив фундатора храму Бандурку Олександра Олександровича з нагоди 60-річчя від Дня народження за заслуги перед помісною Українською Православною Церквою та побожним народом орденом святого архістратига Божого Михаїла 1-го ступення.
У свою чергу настоятель храму прот. Юрій Боратинець подякував владиці Митрофану за архіпастирський візит.

 
 

Рекомендуємо відвідати