21 вересня 2020

У ХРАМІ РІЗДВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ СЕЛА ГЛУШКІВКА ВІДСВЯТКУВАЛИ ХРАМОВЕ СВЯТО

В день свята Різдва Пресвятої владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, 21 вересня 2020 року, на запрошення протоієрея Олега Усова, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан очолив святкову Божественну Літургію у храмі Різдва Пресвятої Богородиці в селі Глушківка, Купянського району.
 
Перед входом до храму правлячого архієрея зустрічали з квітами та короваєм парафіяни та голова Курилівської ОТГ Ситник Микола Миколайович .
 
Його Преосвященству співслужили: єпископ Донецький і Слов'янський Савва, настоятель храму протоієрей Олег Усов , настоятель Свято-Покровського храму м.Сватове протоієрей Дмитро Романків ,настоятель храму Святителя Миколая Чудотворця с.Циркуни,Харківського району протоієрей Олег Козуб,настоятель храму Святого Духа с.Ківшарівка,Купянського району протоієрей Леонід Даниленко,настоятель храму архістратига Божого Михаїла с.Руські Тишки (Удачино) та благочинний Харківського району протоієрей Андрій Лесик, настоятель храму Святого Духа м.Харкова та міський благочинний протоієрей Юрій Боратинець та духовенство єпархії.
 
За літургією були виголошені сугубі молитви за мир та спокій у нашій рідній Український землі та молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).
 
Після відпусту, Владика Митрофан звернувся до присутніх з повчальним словом. Подякувавши отцю-настоятелю та духовенству за теплий прийом та гарну спільну молитву Його Преосвященство привітав усіх зі святом. В свою чергу настоятель храму від імені усіх парафіян подякував архіпастирю за довгоочікуваний візит та спільну молитву.
 
Завершилося богослужіння хресним ходом довкола храму з окропленням вірних святою водою.

 

 
 

Рекомендуємо відвідати