1 лютого 2021

БОГОСЛУЖІННЯ У ТРИДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТУ НЕДІЛЮ ПІСЛЯ П'ЯТИДЕСЯТНИЦІ

У тридцять четверту неділю після П’ятидесятниці, 31 січня 2021 року, в день коли Свята Православна Церква молитовно вшановує і прославляє Свт. Афанасія (373) та Кирила (444), єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан у співслужінні духовенства, звершив Божественну Літургію свт. Іоана Золотоустого в храмі святого рівноапостольного князя Володимира Великого на території Меморіального комплексу "Слобожанський"
За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за воїнів-захисників Української держави, за добробут, мир, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог наш допомагав нам у всьому.
Після потрійної єктенії, де були прочитані всі записки які прихожани принесли особисто, а також надіслані онлайн, лунала всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).
По завершенні Божественної літургії ,архіпастир привітав присутніх богомольців із недільним днем та закликав на усіх Боже благословення.
 
 

Рекомендуємо відвідати