15 квітня 2023

Архієрей привітав колектив Національного юридичного університету з Великоднем

14 квітня 2023 року Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого привітав своїх співробітників із прийдешнім великим святом Великоднем. Навчальний заклад організував особливу подію, запросивши архієпископа Харківського і Слобожанського Митрофана для освячення пасок, які співробітники отримали безкоштовно в університетській столовій.

У промові ректор університету Анатолій Гетьман привітав усіх присутніх на церемонії та зазначив, що Великдень – це час, коли важливо згадувати народні та сімейні звичаї, що є невід’ємною частиною культури та ідентичності кожного українця. Він підкреслив, що Університет завжди ставить духовність та моральні цінності на перше місце, а тому такі ініціативи є важливим елементом життя університетської спільноти.

Після освячення пасок владика Митрофан привітав Анатолія Павловича із отриманням ордену святого рівноапостольного князя Володимира 1 ступеня. Архієрей вручив грамоту та орден і зауважив, що це заслужена винагорода за невтомну працю, вагомий внесок в розвиток освіти та науки, а також встановлення міцних духовних зв’язків між університетською спільнотою та місцевою церковною громадою.

 
 

Рекомендуємо відвідати