18 листопада 2023

У Харкові архієрей звершив дві хіротонії

У суботу 23-ої седмиці по П’ятдесятниці, в день пам’яті мучеників Платона, Романа і Варула, в харківському храмі на честь святого апостола і євангеліста Іоана Богослова було відправлено Божественну літургію.

На богослужінні предстояв архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан. Владиці співслужили настоятель храму протоієрей Віктор Маринчак та військові капелани: протоієрей Геннадій Рохманійко, ієрей Олександр Чекановський, ієрей Павло Шостенко, ієрей Володимир Липчанський, ієрей Євген Стріляний, ієрей Іван Кобець, диякон Назарій Сергієнко.

За літургією правлячий архієрей Харківської єпархії здійснив чин рукоположення у пресвітери над дияконом Назарієм Сергієнком.

Також під час богослужіння вірянин Юрій Чмуль був поставлений у читця, хіротонісаний в іподиякона, а в належний за уставом момент – підведений до дияконської хіротонії.

Вітаємо отця Назарія зі здобуттям сану священника, а отця Юрія – із входженням до кліру єпархії! Бажаємо плідного і тривалого служіння на ниві Христовій во славу Господа нашого і задля користі рідної України!

 
 

Рекомендуємо відвідати