18 липня 2024

Архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан відвідав духовний благодійний захід "Під покровом святого Пантелеймона"

11 липня 2024 року у стійкому та незламному Харкові відбувся культурно-духовний благодійний захід "Під покровом святого Пантелеймона". Цей захід зібрав найкращих представників медичної сфери та проходив у Харківському національному академічному театрі опери та балету. На урочистості були запрошені почесні гості, зокрема голова Поважної ради Василь Князевич, член Поважної ради Філя Жебровська, заступник Харківської обласної ради Валерія Дзюба, заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, а також члени Регіональної ради.
 
Особливим гостем заходу став Архієпископ Харківський і Слобожанський Митрофан. Владика привітав медиків та відзначив деяких з них архієрейськими грамотами.
 
Голова Регіональної ради Харківської області Віктор Забашта привітав присутніх та оголосив переможців регіонального відбору, які представлятимуть Слобожанщину на державному рівні. Це Демченко Владислав, генеральний директор КНП "Обласний медичний клінічний центр урології і нефрології ім. В. І. Шаповала" (серед цивільних медиків) та Шипілов Сергій, полковник медичної служби, заступник командира частини - провідний хірург Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (серед військових медиків).
 
Під час урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання медиків Слобожанщини, які загинули від агресії російської федерації. Гостей також привітали власними віршами, музичними виступами та творчими номерами.
 
Захід "Під покровом святого Пантелеймона" став яскравою подією, що об'єднала медичних працівників Харківщини, відзначивши їхню самовідданість, мужність та стійкість у боротьбі за здоров'я українців і незалежність України.
 
 

Рекомендуємо відвідати