26 липня 2024

Вітання отцю Геннадію Рохманійку з 15-річчям священицької хіротонії

26 липня 2024 року, 15-річчя священицького служіння святкує протоієрей Геннадій Рохманійко, клірик храму на честь апостола і євангеліста Іоанна Богослова та військовий капелан Медичних сил Збройних Сил України.
 
Отець Геннадій отримав священичий сан у Києві, у легендарному Володимирському соборі, де велика духовна традиція переплітається з сучасністю. За ці роки він став не лише духовним наставником, але й надійною опорою для багатьох парафіян, допомагаючи їм пройти крізь труднощі життя та спільно святкувати радості.
 
У своїй службі отець Геннадій особливо відзначається як капелан, який підтримує військовослужбовців у їхній нелегкій долі. Його присутність на фронті, у найскладніші моменти, дарує віру, надію та розраду всім, хто цього потребує. Його місія — не лише духовно супроводжувати воїнів, але й бути моральним прикладом, натхненням і підтримкою для тих, хто захищає нашу Батьківщину.
 
Присутність протоієрея Геннадія в храмі на честь апостола і євангеліста Іоанна Богослова утверджує громаду в єдності, віру і любові. Як багаторічний помічник настоятеля храму, протоієрея Віктора Маринчака, отець Геннадій є прикладом самовідданності та відданості своєму покликанню. Його невтомна праця над розвитком парафії, співпраця з родинами воїнів та активна участь у суспільному житті церкви гідні великої поваги.
 
У цей ювілейний день, Управління Харківської єпархії щиро дякує отцю Геннадію за його щедрість, відданість і любов, які він несе у своєму служінні. Нехай Бог продовжує благословляти вас на цьому святому шляху, даруючи мудрість, силу і натхнення для ще більшої праці на славу Господа та далеких світів.
 
Вітаємо вас, отче Геннадію! Хай ваше служіння приносить множинний дух любові та надії всім, хто вас оточує!
 
 
 

Рекомендуємо відвідати