27 липня 2024

Привітання архієпископа Митрофана до Дня медика

Дорогі медичні працівники!
 
27 липня ми святкуємо важливу подію, — День медика, який припадає на день пам’яті святого великомученика Пантелеймона. Сьогодні ми відзначаємо вашу самовіддану працю та безцінний внесок у здоров'я та життя кожної людини. У це свято ми висловлюємо глибоку вдячність лікарям, медсестрам, фахівцям медичних наук та всім, хто щоденно працює в сфері охорони здоров'я.
 
Святий Пантелеймон, відомий як покровитель лікарів і медичних працівників, символізує милосердя та самопожертву. Його приклад служіння людям надихає сучасних медиків на щоденну працю в умовах викликів та труднощів, з якими вони зустрічаються у своїй професії. Цей день нагадує всім нам про важливість підтримки та вдячності до тих, хто невтомно дбає про наше здоров’я.
 
Вітаємо всіх медичних працівників із професійним святом! Дякуємо за вашу відданість, професіоналізм і незламну віру в краще. Ваші зусилля у боротьбі за життя та здоров’я людей заслуговують на найвищу шану. Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення та нових досягнень у вашій благородній справі.
 
З найкращими побажаннями,
 
+ Митрофан,
архієпископ Харківський і Слобожанський
 
 

Рекомендуємо відвідати