23 березня 2013

При жіночому монастирі УПЦ КП відкрита програма соціальної реабілітації алко- і наркозалежних та жінок, які вийшли з місць ув’язнення

11 березня в медіа центрі «Дніпро Пост» відбулася прес-конференція «При Свято-Благовіщенському жіночому монастирі відкрита програма соціальної реабілітації алко та наркозалежних, а також для жінок, що вийшли з місць позбавлення волі». Про це повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Настоятелька Свято-Благовіщенського жіночого монастиря Наталія зазначила: "Споконвіку монастирі відкривалися для того, щоб люди шукали там духовної підтримки. Наш монастир надає допомогу людям, які потребують підтримки, наприклад престарілим людям, дітям-сиротам. Усіх, хто хоче долучитися до такого доброго діла, запрошуємо приїздити до нас в Свято-Благовіщенський жіночий монастир, який знаходиться у Царичанському районі села Прядівка, на вул. Мечникова 4-а. Також можна звертатися за телефоном - 0974232301".

Директор православного геріатричного центру «Спас» Тетяна Тесленко
доповнила: "Щаслива держава - це та, в якій щасливі люди похилого віку і діти. У відношенні дітей в нашій державі є певні досягнення європейського рівня - це і освіта, і програми усиновлення та підтримки дітей-інвалідів. Але якщо говорити про старих, то до них немає належного ставлення. Раніше доглядом за старими займалися сестри милосердя. Зараз за підтримки Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату відбувається відродження служби сестер милосердя. Справа вимагає підтримки та залучення нових учасників".

Учасники події закликали всіх охочих, людей, які хочуть змінити своє життя, позбутися поганих звичок, відвідати монастир і поділитися своїми проблемами. Вже є приклади людей, які виправилися, пішли на роботу, допомагають іншим людям. Деякі з них залишилися в монастирі.

За матеріалами

 
 

Рекомендуємо відвідати