31 березня 2021

У Харкові відновила работу Обласна рада з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції СНІДу Харківської обласної державної адміністрації

30 березня за ініціативи Департаменту охорони здоров’я, підтримки Харківської обласної державної адміністрації відбулося засідання обласної ради з протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції. Рада оновила свою роботу: на засіданні були присутні 28 членів ради, їх представників, а також нових кандидатів у члени ради, серед запрошених – спостерігач моніторингової місії ОБСЄ в Україні.
Голова ради – заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Черняк звернув увагу членів ради на важливість консолідації зусиль держави, приватного та неурядового секторів, міжнародних партнерів, спрямованих на подолання викликів, пов’язаних із поширенням ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу, вірусних гепатитів, що визначає Державна стратегія у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та вірусним гепатитам на період до 2030 року.
З благословіння преосвященнійшого Митрофана єпископа Харківського і Богодухівського ПЦУ, участь у даному заході взяв шпитальний капелан ієрей Ігор Маяк.
 
 

Рекомендуємо відвідати