22 травня 2021

Єпископ Митрофан співслужив з митрополитом Симеоном у Вінницько-Барській єпархії

22 травня 2021 року, у день пам'яті святителя Миколая, митрополит Вінницький і Барський Симеон разом з єпископом Харківським і Богодухівським Митрофаном та єпископом Житомирським і Овруцьким Паїсієм звершив Божественну літургію у храмі святителя Миколая с. Непедівка Хмільницького району. Під час Літургії було піднесено молитви про справделивий мир для України та про припинення епідемії.

Після богослужіння на могилі колишнього настоятеля храму протоієрея Віктора Боднара була звершена заупокійна молитва. По завершенні хресної ходи навколо храму митрополит Симеон привітав настоятеля парафії протоієрея Валерія Кушніра та вірян зі святом Пасхи Христової та Престольним святом. В свою чергу отець Валерій подякував Архіпастирям за спільну молитву.

Також митрополит Симеон привітав благодійника парафії Миколу Мельника з Днем Ангела та подарував йому ікону Божої Матері. З нагоди свята Його Високопреосвященство нагородив благословенними грамотами Вінницько-Барської єпархії активних парафіян: Михайла Мельника, Олександра Амонса, Наталію Боднарчук та Галину Корніюк. Також Архіпастир привітав секретаря управління Вінницько-Барської єпархії протодиякона Владислава Демченка з Днем народження та вручив йому букет квітів.

За матеіалами пресслужби Вінницько-Барської єпархії Української Православної Церкви (ПЦУ)

 
 

Рекомендуємо відвідати