22 травня 2015

Харківських волонтерів і бійців АТО нагородили медалями «За жертовність і любов до України»

21 травня 2015 року єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан та директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Михайло Черняк у храмі святого великомученика і цілителя Пантелеймона вручили волонтерам та бійцям АТО медалі «За жертовність і любов до України».

Нагороди отримали Євген Гончаренко, Назар Радюк, Юрій Немикін, Максим Зеленський, Михайло Луста, Олег Головков та Ігор Куліш. Серед нагороджених волонтерів були харків'яни, які спочатку допомагали українській армії із забезпеченням, а потім поїхали до зони АТО, як бійці добровольчих батальйонів.

«Я знаю ваші приклади, коли люди через волонтерство пішли виконувати свій священний обов'язок. Сьогодні волонтери - люди, які показують приклад, в тому числі і органам державної влади. Ми розуміємо, що це люди з передовими ідеями. Спасибі вам за те, що ви робите від чистого серця. Завдяки волонтерам в нашому суспільстві відбуваються зміни», - у свою чергу подякував Михайло Черняк.

Назар Радюк - один з тих, хто починав волонтером, а зараз служить в добровольчому батальйоні «Айдар». Харків'янин, який ще рік тому працював у громадському харчуванні, навіть не думав, що через якийсь час опиниться серед бійців.

 
 

Рекомендуємо відвідати