4 вересня 2018

Складання Військової присяги у ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ТАНКОВИХ ВІЙСЬК

Ясним суботнім ранком 01 вересня 2018 року,  урочисту церемонію з прийняття Військової присяги в Інституті танкових військ Національного університету «Харківський політехнічний інститут», відвідав єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан.

У цей знаменний день хвилювалися не лише молоді воїни, але й батьки: їх сини ставали справжніми захисниками Батьківщини.

Владика Митрофан звернувся до молодих воїнів зі словами: "Шановні військовослужбовці! Щиро вітаю вас зі знаменною подією - прийняттям Військової присяги на вірність українському народові. Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов'язок в ім'я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам продовжувати славні традиції батьків та дідів, охороняти мирну працю та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави та її Збройних Сил. Тож здоров'я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам Військової присяги! Закликаю на вас Боже благословення та бажаю благодаті Духа Святого".

Після цього окропив усіх присутніх освяченою водою.

 
 

Рекомендуємо відвідати